Verlengsnoeren

Hoogwaardige verlengsnoeren

Professionele, stevige en kwalitatief hoogstaande verlengsnoeren nodig? Electrotrading is uw adres waar u allerlei verlengsnoeren kunt bestellen. Deze snoeren worden door onszelf geassembleerd met uitsluitend de beste materialen en de hoogste zorg voor kwaliteit en resultaat. Hierdoor heeft u de garantie op uitstekende verlengsnoeren die zeer lang meegaan.

Wij leveren deze snoeren in verschillende lengtes en diktes met contrastekkers van de beste kwaliteit. Dit betekent in de praktijk dat ze onverwoestbaar zijn en dus goed tegen een stootje kunnen, wat natuurlijk noodzakelijk is bij gebruik op de werkplaats of bij evenementen. Met deze verlengsnoeren kunt u ook alle werkverlichting aansluiten met de garantie dat het altijd op en top zal werken.

 

Contact opnemen


Verschillende stekkers

Wij leveren onze snoeren met verschillende stekkers. Veelgebruikt zijn de contrastekkers die in meerdere varianten verkrijgbaar zijn. Zo hebben we een enkele, maar ook dubbele en zelfs viervoudige verlengkabel. Dit is ideaal om over grote afstand stroom te verdelen, wat vooral op werkplaatsen noodzakelijk is. Daarnaast kunt u ook verlengkabels aanschaffen met camping stekkers, die - zoals de naam al doet vermoeden – geschikt zijn voor recreatief gebruik.


Het merendeel van onze verlengsnoeren wordt als losse kabel geleverd, maar als u van een extra stukje gemak wilt profiteren zijn ze ook met haspel verkrijgbaar. Daarmee kunt u het snoer op een gemakkelijke manier opwinden en iedere haspel komt met vier stekkers, zodat het goed inzetbaar is voor diverse doeleinden. Alles wordt trouwens geleverd met een pengat, zodat ze ook in België te gebruiken zijn.

 


Uitgebreid aanbod

In onze webshop kunt u ons complete assortiment aan verlengsnoeren vinden en die gelijk bestellen in de lengte naar keuze. Als u vandaag uw bestelling voor 16.00 uur plaatst, dan heeft u het morgen in huis. Daarnaast zit u bij Electrotrading ook aan het juiste adres voor allerlei vormen van LED verlichting voor de werkplaats, gezien wij ons daarin specialiseren.

Net zoals dat u bij ons goed zit voor installatie materialen, buitenverlichting, meetgereedschappen en nog veel meer. Alles wat met stroom en verlichting te maken heeft treft u bij ons in het assortiment aan, neem snel een kijkje. Natuurlijk profiteert u van lage tarieven, gezien wij streven naar de allerbeste prijs/kwaliteit verhouding. Bij Electrotrading bent u altijd voordeliger uit.

 

Bekijk alle productenPersoonlijk advies

Heeft u over een van onze verlengsnoeren nog vragen? Bent u niet zeker van de stekkers of dat de kabels werken voor uw beoogde toepassing dan wel doel? Geen zorgen, wij adviseren u graag in wat voor uw situatie de beste keuze is. U kunt per product natuurlijk de nodige informatie vinden, maar als dat niet voldoende is staan wij u graag te woord.

U kunt ons altijd even een bericht sturen en als u liever even wilt bellen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij geven u graag persoonlijk advies, zodat u het juiste product aanschaft waar u veel plezier van zult hebben.