Werkverlichting

Werk fijner met professionele werkverlichting

Gaat u in een donkere omgeving aan de slag? Dan is niets zo belangrijk als een goede werkverlichting. Hierdoor kunt u immers goed zien wat u aan het doen bent en dat hetgeen u doet ook goed gaat. Niet voor niets wordt op veel bouwplaatsen professionele verlichting gebruikt, net zoals dat steeds meer klussers kiezen voor een goede verlichting bij een verbouwing thuis.

Een LED verlichting voor de werkplaats hoeft helemaal niet veel te kosten, dat bewijst onze webshop wel. U schaft bij ons professionele werkverlichting aan voor een scherp tarief waar u veel plezier van heeft, en waarmee u bespaart. Gezien onze werkverlichting uitsluitend uit LED lampjes bestaat, bespaart u op het energieverbruik. LED verlichting is immers zuinig en met een dergelijke goede set verlichting voor de werkplaats bent u voordelig uit.

Contact opnemen


Verschillende soorten werkverlichting

Bij Electrotrading treft u verschillende soorten verlichting voor op de werk/klus plaats aan. Zo kunt u een werklamp bestellen die spatwaterdicht is en die u op de grond plaatst. Heeft u licht op hoogte nodig? Dan kunt u een bouwlamp op een driepoot bestellen, die wij leveren in variaties. Zo hebben wij sets met een bouwlamp, maar ook twee bouwlampen.

Het is maar net wat u nodig heeft, wij hebben het in ons assortiment en wij geven u de garantie dat de verlichting top is. Dit maakt het werken prettiger, gezien het meer overzicht biedt en dankzij de hoge kwaliteit gaan de lampen zeer lang mee. Zoals al aangehaald bespaart u bovendien met het energieverbruik, waardoor het alleen maar voordelen oplevert.Uw complete webshop

In aanvulling op alle werkverlichting producten zit u bij Electrotrading ook voor diverse andere onderdelen aan het juiste adres. Heeft u voor de lampen bijvoorbeeld verlengsnoeren nodig? Wij leveren zelf geassembleerde sets van zeer hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Maar ook voor meetapparatuur, installatiematerialen, buitenlampen en nog veel meer zit u hier goed.

Onze selectie van producten bestaat uitsluitend uit kwaliteit en sommige producten, zoals de verlengsnoeren, assembleren wij zelf. Hierbij letten wij op de gebruikte producten, de kwaliteit en de samenstelling. Dit geeft u de garantie dat u het beste materiaal in huis haalt, zowel qua werkverlichting als toebehoren.

Bekijk alle producten


Advies op maat

Bent u niet helemaal thuis in de werkverlichting, maar heeft u wel het een en ander nodig? Wij bieden alles aan wat u nodig heeft en bieden daar ook dat extra stukje ondersteuning in aan. Voor alle vragen kan u bij ons terecht, u kunt hiervoor een bericht sturen of een belletje geven. U krijgt advies op maat in wat het beste te gebruiken is in uw situatie, welke toebehoren handig zijn en meer.

Moeten wij voor uw klus of werkplaats de volledige verlichting met juiste accessoires en toebehoren samenstellen? Ook dat doen we natuurlijk graag voor u. Enkel contact opnemen is voldoende, we gaan direct aan de slag!